Estuve de vuelta staging en Minibar y como siempre me encantó.
Que puedo decir de este restaurante, bueno que me motiva, me encanta el concepto y que estoy como siempre encantada de poder aprender y aportar mi granito de arena al imperio de un chef como el de José Andrés.
I'm back staging at Minibar, and as always I love it.
What can I say about this restaurant, well that motivates me, that I love the concept and that as always I'm very happy to be able to learn and contribute my bit for an empire of a chef like Jose Andres's.
(*** "Verano 09" No están en el menú actualmente / *** "Summer 09"Not currently on the menu)
"Vinaigrette" - Vinegar powder with Olive Oil Bonbon***
"Dominican Lemonade"
"Steam Brioche with Caviar and Lemon air"
"Bagels & Lox"
"Zucchini with zucchini and some zucchini"
"Sea Urchin with Hibiscus air"
"Tomato salad with complications"
"Breaded Cigala"
Sauces…
"Guacamole"
"Corn on the Cob"***
"Yougurt & Strawberry salad"***
Desserts
"Passion fruit Marshmallow"
"Bacon Chocolate"
"Mango Box"
Buen provecho…
(Los platos no están necesariamente en el orden en que son servidos. – The dishes are not necessarily in the order they are served.)
No comments:
Post a Comment